Sunday, 30 November 2014

Desk Calendar 2015

Jom order..Desk Calendar untuk 2015 termasuk cuti sekolah & cuti umum..Cakap je nak design yg mcmana, insyaAllah, sy akan realisasikan..nak letak gambar, nk buat iklan dekat kalendar tu pon boleh..maximum 300pcs untuk sekali order..
p/s: harga ini ada untuk semenanjung malaysia..untuk sabah & serawak, pm me..

Monday, 17 November 2014

Angpow 2015 order


ni angpow order yang tahun lepas

angpow design utk tahun ni

Berminat nak order Angpow dengan linTeddy..Sekarang ni tengah ada promosi sehingga 21.1.2015..
Jika berminat, boleh lah inbox FB: Linteddy Design atau email: nurazlinnorbahari@gmail.com..

Wednesday, 29 October 2014

Logo design & Business card untuk DressCode by FRZ

Logo Design
Business Card
Barang dah sampai ke tangan owner

Sesiapa yang berminat nak linTeddy designkan logo untuk anda, boleh la email pada linteddy di nurazlinnorbahari@gmail.com atau pm di FB page: Linteddy Design..

Cas untuk design logo adalah RM30 - RM80..Untuk Business card pula, 300pcs RM60, termasuk postage..

Sunday, 20 July 2014

Lakukan Persiapan Sampul Duit Raya Awal

Alhamdulillah, promosi Sampul Duit Raya tahun ni telah pun berakhir dan proses berjalan dengan lancar, walaupun ada segelintir yang memberikan masalah kepada saya atas kesilapan sendiri, takpe, saya maafkan..Ni lin nak beri beberapa tips supaya next time, proses sampul duit raya anda smooth, dan tak perlu susah hati sampul duit raya sampai lambat :-
  1. Bila nampak je promosi sampul duit raya ni bermula, terus order..jangan tangguh2, kerana makin lambat anda bertindak, makin lambat akan dapat hasilnya..Walaupun pada masa tu belum masuk bulan Ramadhan..
  2. Beri maklumat/detail yang nak diletakkan pada sampul tu..if ada jumpa design sampul yang berkenan, boleh tunjuk pada saya, insy, saya akan cuba designkan seakan2 sama dengan design tersebut..
  3. Bila design dah confirm, buat bayaran dengan cepat, kerana selagi bayaran tidak dibuat, selagi tu sampul anda tidak akan di proses..
  4. Bila bayaran sudah dibuat, jangan lupa terus informkan pada saya berserta Nama, Alamat & No Tel utk penghantaran nnti, kerana semua info itu akan di attach pada order anda sebagai references. Jika tiada info tersebut, proses sampul duit raya akan tergendala.
Apabila sampul telah diproses, tiada sebarang perubahan boleh dilakukan, dan estimate date yang diberi tidak boleh dicepatkan walaupun anda ingin membayar lebih...!!!

Untuk order sampul duit raya, kita jumpa tahun depan

Wednesday, 28 May 2014

Sampul Duit Raya from Singapore & Selangor

Ni latest order dari Selangor & Singapore..
berminat? boleh hubungi linTeddy Design di 
FB Page: LINTEDDY DESIGN atau Email: nurazlinnorbahari@gmail.com

Ni order dari Singapore..dia designkan sendiri..in cuma masukkan dalam artwork je..Terima kasih orang Singapore

Ni pula order dari Selangor..Tq kerana menggunakan servis linTeddy Design

Friday, 23 May 2014

Sampul Duit Raya, Business Card, Flyers & Sticker Die-cut

Ni ada beberapa design utk latest order..Alhamdulillah, dah semakin ramai yang percayakan linteddy design..jom order dengan linteddy design..berkualiti & insy layanan puas hati..Secerewet mana pun anda, linteddy design tetap akan melayan anda dengan tiptop..so jgn risau ye..^^







Friday, 25 April 2014

Special price untuk Die-cut stiker


untuk maklumat lanjut, boleh PM lin di FB: Linteddy Design atau email lin di nurazlinnorbahari@gmail.com

Thursday, 24 April 2014

2 order sampul duit raya

Order dari Melaka & Perlis..jom order ngan linTeddy Design with custom design..request je, nanti lin designkan tanpa sebarang cas..^^


Friday, 18 April 2014

Design Kad Kahwin Sekeping dari Terengganu

Cantikkan kombinasi warna emerald green n gold..Sampaikan lin sendiri rasa tergoda utk guna warna tu sebagai tema untuk lin nanti..hehe..apapun, tq orang terengganu kerana mempercayai lin walaupun kita hanya berhubung secara maya..lin sentiasa akan berikan servis dan design yg terbaik untuk customer lin...

Selamat Pengantin Baru!!!



ni lin dapat feedback dari customer tu..tq

Wednesday, 2 April 2014

2 design business card updated

Ni design untuk customer dari Ipoh, Perak

linTeddy designkan customer ni logo & business card..sweet & elegant kan..

Kalau ada yang berminat untuk buat logo & business card dengan linTeddy, jgn segan2 untuk contact k:
FB Page: LINTEDDY DESIGN
Email: nurazlinnorbahari@gmail.com

Friday, 28 March 2014

RECEIPT BOOK/BUKU RESIT PROMO

Salam semua..hari ni linTeddy update price untuk buku resit..untuk kuantiti atau spec yang lain, boleh la email atau pm linTeddy di FB page.. Insy linTeddy akan bg harga yg terbaik..yang penting tiada cas untuk delivery & design..Best kan..^^


Jangan malu-malu kalau ada sebarang pertanyaan:
FB Page: LINTEDDY DESIGN
Email: nurazlinnorbahari@gmail.com

Wednesday, 12 February 2014

NOW AVAILABLE!!!-Label Sticker Die-Cut

Salam..
Kini linTeddy Design menawarkan tempahan untuk sticker..
Label sticker yang mempunyai cutting yang mengikut bentuknya sendiri, sticker berbentuk segi empat atau pun berbentuk bulat..Sticker untuk CD pun ada..

Untuk pertanyaan mengenai kuantiti dan harga, feel free to pm me
FB: LINTEDDY DESIGN
Email: nurazlinnorbahari@gmail.com



Monday, 10 February 2014

Flyers, Brochure, Poster, Iklan FB

Baru sekarang linTeddy Design sempat nak meng'upload' design yg pernah linTeddy buat..jika berminat ingin menempah dengan linTeddy, jangan segan untuk contact linTeddy k..

email:nurazlinnorbahari@gmail.com
FB Page: LINTEDDY DESIGN






IKLAN FB

IKLAN FB

IKLAN FB

Cover FB Design

Baru sekarang linTeddy Design sempat nak meng'upload' design yg pernah linTeddy buat..jika berminat ingin menempah dengan linTeddy, jangan segan untuk contact linTeddy k..

email:nurazlinnorbahari@gmail.com
FB Page: LINTEDDY DESIGN








Banner & Bunting Design

Baru sekarang linTeddy Design sempat nak meng'upload' design yg pernah linTeddy buat..jika berminat ingin menempah dengan linTeddy, jangan segan untuk contact linTeddy k..

email:nurazlinnorbahari@gmail.com
FB Page: LINTEDDY DESIGN