Saturday, 26 December 2015

Salam..

Ni order kalendar yg latest yg Lin nak kongsikan..teringin nak macam ni? Meh contact Lin..Ada 3 cara untuk contact Lin tau..

Whatsapp: +60172665488
FB Page: Linteddy Design
Email: nurazlinnorbahari@gmail.com


Thursday, 10 December 2015

Order Kalendar Kuda 2016

Salam/Hi,


Ni lin nak kongsi beberapa design yg dah order dengan lin.Siap repeat order & kenalkan pd kwn2 lg tau..jom order dengan lin, request je nak design yg mcmana, insy, lin akan tunaikan..Ada 2 jenis kalendar, Chinese Version & Islamik Version..
Cepat2, ada mcm2 cara untuk contact dengan Lin.

Whatsapp: +60172665488
FB Page: Linteddy Design
Email: nurazlinnorbahari@gmail.com









Order Angpow 2016 dan Kalendar Kuda

Ni order daripada regular customer lin, Petronas Durian Tunggal..Berminat nak order dengan lin? Cepat2, ada mcm2 cara untuk contact dengan Lin.

Whatsapp: +60172665488
FB Page: Linteddy Design
Email: nurazlinnorbahari@gmail.com