Sunday, 3 December 2017

Kalendar Kuda Size Large

Salam/Hi,

Alhamdulillah, dah selamat sampai ke tangan tuannya. Terima kasih Bob's Kambing Bakar, kerana menggunakan khidmat Linteddy Design untuk print kalendar kuda. Beliau designkan sendiri header kalendar ni.





Berminat nak order kalendar kuda atau kalendar islamik? Masih open order lagi tau..Nak design sendiri boleh, nak Lin designkan pun boleh, roger je tau..

http://www.wasap.my/+60172665488 atau email linteddydesign@gmail.com

Wednesday, 29 November 2017

Pakej Kad Kahwin 500 Keping untuk 1 Majlis Bersama

Salam semua,

Alhamdulillah..Dah selamat berada dengan tuannya..Sekali lagi terima kasih Baim & Bella sudi menggunakan servis Linteddy Design untuk design & printing Pakej Kad Kahwin. Semoga kekal bahagia hingga ke Jannah..Amin..

Pakej Kad Kahwin 500 Keping untuk 1 Majlis Bersama
250 keping Kad Kahwin Sekeping 99mm x 210mm pihak lelaki
250 keping Kad Kahwin Sekeping 99mm x 210mm pihak perempuan
500 keping envelope
2 keping bunting 2x5
1 keping banner 8x3
Percuma 5 keping Penunjuk Arah
Percuma 500 keping Kad Kalendar/Kad Terima Kasih
Percuma custom design (tiada template design, boleh request design apapun selagi tidak melanggar copyright)

HARGA: RM550














Mai bisik2, kalau tak faham apa2, tanya je ya, InsyaAllah akan dilayan dengan penuh kasih sayang
Malu nak mesej kt wasap, boleh email: linteddydesign@gmail.com

Kad Kahwin size A6 (105mm x 145mm)

Salam semua,

Alhamdulillah, kad kahwin ni dah sampai ke tangan tuannya..Terima kasih kerana menggunakan khidmat Linteddy Design untuk design & print kad kahwin. Lin designkan 2 kad yang tema black+gold & tema high tea sahaja.

Ada yang berminat nak tempah kad kahwin dengan lin, meh contact lin. Nak tempah kad sahaja boleh, nak set combo pun boleh. Meh cepat!!!






Ni harga kalau untuk set kad kahwin kombo..kalau nak request kuantiti & size lain pun boleh..




atau email linteddydesign@gmail.com

Monday, 27 November 2017

Kalendar Islamik & Kuda 2018 (Customer Order)

Salam,
Ni design2 yang customer dah order..Design customer request & Lin realisasikannya.



Harga boleh check kat bawah



Berminat?Boleh bisik2 dengan Lin


WhatsApp SHJ: +60172665488 (Lin)
Email: linteddydesign@gmail.com
FB Page: Linteddy Design
Instagram: @linteddy_design

Tuesday, 14 November 2017

Design Kalendar Kuda & Kalendar Islamik

Salam/Hi,

Nak order kalendar, tapi tak tahu nak design macamana. Ala..tak susah pun..Bagitau je kat Lin, apa yang korang suka, contoh nak design bunga2 ke..ada kartun kiut miut ke..nak warna soft ke..nak elemen semulajadi yg ada daun2 ke..tak kisah, bgtau je, InsyaAllah, Lin akan cuba untuk realisasikannya..Jangan risau, tiada cas untuk design.

Takdak idea jugak, nah ada beberapa contoh design kat bawah ni







Harga boleh check kat bawah ni ya


Berminat?Boleh bisik2 dengan Lin

WhatsApp SHJ: +60172665488 (Lin)
Email: linteddydesign@gmail.com
FB Page: Linteddy Design
Instagram: @linteddy_design

Kalendar Kuda 2018 (Customer Order)

Salam,
Ni design2 yang customer dah order..Design customer request & Lin realisasikannya.





Nak tau harga berapa? Check bawah ni


Berminat?Boleh bisik2 dengan Lin
WhatsApp SHJ: +60172665488 (Lin)
Email: linteddydesign@gmail.com
FB Page: Linteddy Design
Instagram: @linteddy_design

Wednesday, 25 October 2017

Backdrop 12x8

Salam/Hi semua,

Ini adalah design backdrop 12x8 order daripada Cikgu Zuraida untuk Majlis Anugerah Kokurikulum & HEM 2017 SMKHC. Terima kasih cikgu kerana menggunakan servis Linteddy Design untuk design & print backdrop. Idea asal design backdrop adalah daripada customer.




Ada yang berminat nak tempah banner, bunting or backdrop? Meh roger Lin:
WhatsApp SHJ: +60172665488 (Lin)
Email: linteddydesign@gmail.com
FB Page: Linteddy Design

Thursday, 19 October 2017

OPEN ORDER KALENDAR KUDA & ISLAMIK 2018

Salam semua,

Kalendar 2018 dah open order tau. Tapi untuk kalendar islamik, buat masa ni available mini & small je, sebab masih menunggu waktu solat 2018.

Nak order lebih daripada 1000 keping? Boleh je, takda masalah, roger je, nanti Lin quotekan harga. Design header custom design tau, so, request je nak design macamana, nanti Lin designkan & tiada cas design..

Berminat? Meh roger Lin:
WhatsApp Sahaja: +60172665488 (Lin)
FB Page: Linteddy Design
Email: linteddydesign@gmail.com

Thursday, 12 October 2017

Tempahan Business Card daripada Singapore

Salam,

Terima kasih orang Singapore kerana beri kepercayaan dengan menggunakan servis LinTeddy Design untuk design & print Business Card.
 Mana2 orang Singapore yang nak produk D'Herbs, boleh contact Sis Wan Sriyana ya, info semua ada dalam business card di atas.

Terima kasih kerana sudi berkongsi gambar 
Orang Singapore berminat nak order business card dengan Linteddy Design?Boleh contact Lin ya
WhatsApp SHJ: +60172665488 (Lin)
Email: linteddydesign@gmail.com
FB Page: Linteddy Design

Harga:
100pcs (1 kotak): RM40
200pcs (2 kotak): RM60
300pcs (3 kotak): RM80
500pcs (5 kotak): RM110
*Kuantiti di atas is < than 1KG

Caj Postage:
Semenanjung Malaysia: FREE POSTAGE
Singapore <1KG: RM60

Cara Bayaran untuk Singapore
1. Transfer ke Akaun Maybank
2. Western Union


Monday, 18 September 2017

Personalized Anti-Slip Carpet (Custom Design)

Salam/Hi,

Linteddy Design ada satu product baru iaitu Personalized Anti-Slip Carpet. Design boleh request nak yang macamana pun walaupun korang beli sekeping je.

Berikut adalah spesifikasi Personalized Carpet
Size: 60cm x 40cm
Material: Velvet Fabric
Price: RM40 (Harga ini VALID sehingga 21 September 2017 SHJ)
Design & Postage: Lin belanja untuk semenanjung Malaysia (^.^)

Berminat? Boleh contact Lin dengan cara di bawah:

WhatsApp SHJ: +60172665488 Lin)
Facebook Page: Linteddy Design
Email: linteddydesign@gmail.com



Tuesday, 5 September 2017

Set Kombo Kad Kahwin

Salam/Hi semua. Ni harga untuk Set Kombo Kad Kahwin untuk kuantiti 500 keping & 1000 keping.


Terima kasih Aiman & Aishah kerana sudi menggunakan khidmat Linteddy Design untuk design & print kad kahwin & item2 tambahan yang lain. Semoga majlis anda berjalan dengan lancar & kekal bahagia hingga ke Jannah.











Ada yang berminat untuk menggunakan khidmat Linteddy Design? Boleh
Whatsapp SHJ: +60172665488(Lin)
Email: linteddydesign@gmail.com
Facebook: Linteddy Design