Friday, 26 April 2013

Beza matte lamination n gloss lamination, dan apa itu spot UV n hot stamping?

Untuk perbezaan, biarlah gambar yang berbicara, utk persamaan, dua2 finishing ini adalah kalis air...
yang berkilat tu adalah gloss lamination, yang satu lg, adalah matte lamination
Yang ni pula, adalah spot UV. untuk buat spot UV, perlu ada matte lamination. Bahagian yang ada spot UV, apabila disentuh, licin..sangat exclusive apabila menggunakan finishing ini..

spot UV
Ini pula hot stamping, yang berkilat warna gold. Tapi linTeddy Design ada menawarkan hot stamping warna lain juga, iaitu merah, biru, hijau, silver, hitam dan gold.
TG yng warna gold tu adalah hot stamping, yang bunga berkilat tu adalah spot UV

Semoga entry ini akan menjadi panduan utk anda yang inginkan kelainan...^^

do not hesitate to drop me a message : nurazlinnorbahari@gmail.com  FB : LINTEDDY

Have a great day!!


Wednesday, 24 April 2013

PROMOTION SAMPUL DUIT RAYA hingga 18.7.2013


Walaupun raya lambat lagi, tetapi persediaan perlu dibuat lebih awal..hidup ini perlu ada rancangan supaya kehidupan kita berjalan dengan lancar..jadi, apa tunggu lagi..jom order dengan linTeddy Design now.. 

Do not hesitate to contact me : nurazlinnorbahari@gmail.com atau PM lin di FB: LINTEDDY

Ni design utk sorang customer, tu yang warna semua same je. If ada sesape berminat, tapi nak tukar warna, boleh, takda masalah, n no charge for it, so dun worry ek..^^
khat khufi design

traditional design

electro design

classic design

retro design
inginkan kelainan, boleh guna bila2 masa je.. icecream design..^^

inginkan kelainan, boleh guna bila2 masa je.. polkadot design..^^

inginkan kelainan, boleh guna bila2 masa je.. stripe design..^^

inginkan kelainan, boleh guna bila2 masa je.. sweet design..^^
inginkan kelainan, boleh guna bila2 masa je.. love cycle design..^^
inginkan kelainan, boleh guna bila2 masa je.. single button design..^^


Wednesday, 10 April 2013

Business Card lin cute...

yeay..business card lin dah sampai...nak business card cute mcm lin punya, pm lin cepat..harga murah..kualiti tiptop...^^


email lin: nurazlinnorbahari@gmail.com

Monday, 8 April 2013

PRE-INK STAMP

SENANG, MUDAH, DAN PANTAS..kalau nak beli refill dia pun, lin ada jual..RM10 jer, kalau beli 2, lin bg RM 18...^^


email me now: nurazlinnorbahari@gmail.com