Saturday, 26 December 2015

Salam..

Ni order kalendar yg latest yg Lin nak kongsikan..teringin nak macam ni? Meh contact Lin..Ada 3 cara untuk contact Lin tau..

Whatsapp: +60172665488
FB Page: Linteddy Design
Email: nurazlinnorbahari@gmail.com


Thursday, 10 December 2015

Order Kalendar Kuda 2016

Salam/Hi,


Ni lin nak kongsi beberapa design yg dah order dengan lin.Siap repeat order & kenalkan pd kwn2 lg tau..jom order dengan lin, request je nak design yg mcmana, insy, lin akan tunaikan..Ada 2 jenis kalendar, Chinese Version & Islamik Version..
Cepat2, ada mcm2 cara untuk contact dengan Lin.

Whatsapp: +60172665488
FB Page: Linteddy Design
Email: nurazlinnorbahari@gmail.com









Order Angpow 2016 dan Kalendar Kuda

Ni order daripada regular customer lin, Petronas Durian Tunggal..Berminat nak order dengan lin? Cepat2, ada mcm2 cara untuk contact dengan Lin.

Whatsapp: +60172665488
FB Page: Linteddy Design
Email: nurazlinnorbahari@gmail.com


Tuesday, 10 November 2015

Thursday, 15 October 2015

Pakej Kad Kahwin

Salam semua,

Hari ni lin ada berita baik untuk bakal-bakal pengantin yang masih tercari-cari pakej yang terbaik. Linteddy Design pun dah ada buat pakej kad kahwin sekarang ni. Insy dijamin berkualiti..Boleh request nak design yang mcmana..yang paling best, dalam guestbook, kalau nk letak pic pre-wed pun boleh..custom made semuanya, daripada kulit hinggalah ke isi dalam..best kan..jom usha pakej2pakej yang linTeddy Design sediakan.


Tuesday, 5 May 2015

Order sampul duit raya 2015

Ni beberapa design yang dah order dengan linTeddy Design..jom order sampul duit raya dengan linTeddy..confirm jatuh hati..