Wednesday, 20 March 2019

Customer Order: Sampul Duit Raya & Business Card

Salam/Hi,

Terima kasih kerana setia menggunakan servis Linteddy Design untuk design & print business card & sampul duit raya pada tahun ni. Design requested by customer.

Comelkan design sampul duit raya dia, nak ke?
Kalau nak, kenala beli barangan daripada Little O store atau Audrey Scarf. Boleh rujuk gambar utk info FB & Insta beliau

Berminat nak tempah sampul duit raya untuk business korang sendiri, boleh contact Lin
http://www.wasap.my/+60172665488
Harga boleh rujuk di bawah





Saturday, 16 March 2019

Customer Order: Calendar Card

Salam/Hi,

Terima kasih kerana menggunakan servis Linteddy untuk design & print calendar card.

Size: 54mm x 89mm (size business card)
Material: Gloss artcard 250 gsm
Finishing: Matte laminate (tak tahu matte laminate tu apa, boleh rujuk SINI

Harga
100 pcs: RM40
200 pcs: RM60
300 pcs: RM80
500 pcs: RM110
1000 pcs: RM150
*Harga termasuk design (Free edit 2x, edit ke3 & seterusnya, tambahan RM10 utk setiap edit)
*Harga termasuk postage ke semenanjung malaysia


Berminat? Untuk sebarang pertanyaan meh roger Lin
atau email linteddydesign@gmail.com

Friday, 8 March 2019

Design Sampul Duit Raya 2019

Salam,

Ni Lin nak kongsikan sample design sampul duit raya 2019.
Kalau korang takda idea, bolehla pilih sample2 ni.

Boleh edit, tambah info/gambar/logo, xde masalah..Free edit sebanyak 2kali.

Sebarang pertanyaan, boleh whatsapp Lin ya http://www.wasap.my/+60172665488

Dah jumpa yang berkenan nanti, boleh check harga kat bawah sekali ya.
Selamat Menjamu mata.




























Berminat? Boleh roger2 Lin di http://www.wasap.my/+60172665488 atau
email linteddydesign@gmail.com


Thursday, 7 March 2019

Customer Order: Sampul Duit Raya Petronas

Salam/Hi,

Ni adalah order daripada Petronas Durian Tunggal. Design requested by customer.




Berminat nak order sampul duit raya dengan Lin, boleh whatsapp http://www.wasap.my/+60172665488
atau
email linteddydesign@gmail.com.

Harga boleh rujuk di bawah.



Monday, 4 March 2019

Tempahan untuk Sampul Duit Raya Custom Design 2019



Salam semua😘,

Sesuatu yang ditunggu2 dah tiba, sekarang Tempahan untuk Sampul Duit Raya 2019 dah dibuka. Jom order cepat-cepat, nanti tak payah pening-pening kepala risau takut sampul tak sempat sampai tepat pada masanya. Time tu jangan nak salahkan Lin ya. Okay, ni harga untuk Sampul Duit Raya 2019.




👉DEPOSIT sebanyak RM50 untuk booking slot (Jika order cancel, deposit tidak akan dipulangkan)
👉Anggaran proses Sampul Duit Raya adalah 6 hingga 7 hari tak termasuk cuti setelah SETTLE design & full payment
👉Free Design(edit sebanyak 2 kali SHJ - jika lebih, penambahan sebanyak RM10 untuk setiap kali edit)
👉Free Postage untuk semenanjung Malaysia SHJ (untuk Sarawak, Sabah, Brunei & Singapore boleh contact Lin🙋‍♀️)

Berminat, tapi tak ada idea nak sampul yang macamana, boleh pilih ready-designed template yang tersedia di bawah atau tengok sini👉http://bit.ly/2DG3wfS

Jangan risau, boleh je nak letak logo & info business korang. Ada apa2, just tanya je Lin ya.






















Jom roger Lin untuk order, http://www.wasap.my/+60172665488 
atau
email linteddydesign@gmail.com