Tuesday, 22 October 2013

PROMOTION: Money Packet for CNY



Do not hesitate to contact me : nurazlinnorbahari@gmail.com atau PM lin di FB: LINTEDDY DESIGN
material using gloss artpaper 130 gsm

Sunday, 4 August 2013

Selamat Hari Raya

Di kesempatan ini, Linteddy Design ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua yang merayakannya..Bagi yang ingin pulang ke kampung tu, berhati2 la di jalan raya..Pandu cermat jiwa selamat..Linteddy Design ingin menyusun sepuluh jari jika sepanjang perkhidmatan yang Linteddy Design berikan membuatkan anda tidak selesa atau berpuas hati..InsyaAllah, Linteddy Design akan sentiasa berusaha memberi mutu perkhidmatan yang terbaik..Sekian..

ACI TAK LETAK COVER FB KAT SINI..^^

Wednesday, 19 June 2013

TERHAD: SAMPUL DUIT RAYA RM2/PACKET

Salam..kali ni lin nak buka order untuk sampul duit raya..boleh beli mengikut packet..tetapi design yg di bawah ni je yang available, dan design x boleh customize dan x boleh tambah apa2.



STOCK
Hingga ke tarikh 29.7.2013, stock masih ada lagi..jika berminat boleh pm sy cepat2..Last penghantaran adalah 1.8.2013..

Sebarang pertanyaan boleh email ke : nurazlinnorbahari@gmail.com atau ke FB:LINTEDDY

Sunday, 9 June 2013

Wednesday, 29 May 2013

Design for ex-classmate masa sek ren aka anak sepupu

Kali ni, lin diberi kepercayaan utk design kad kahwin utk ex-classmate masa sek ren aka anak sepupu lin..so lin wat 1 design je dulu, memandangkan bermula esok iaitu 31.5.2013 hingga 5.6.2013 lin akan bercuti..if nak tgk design kad yang lain2, boleh la klik sini..

comel tak..?

p/s:abaikan nama, alamat, no fon dan tarikh..sebab belum finalize lagi..

Monday, 13 May 2013

Ada macam-macam kad selain kad kahwin

Asyik kad kahwin je kan, ok, kali ni, dah boleh tempah selain daripada kad kahwin, dan minimum order 10 keping je..apa-apa nak tanya, jangan malu-malu tanya lin k.

nurazlinnorbahari@gmail.com

Friday, 10 May 2013

Friday, 26 April 2013

Beza matte lamination n gloss lamination, dan apa itu spot UV n hot stamping?

Untuk perbezaan, biarlah gambar yang berbicara, utk persamaan, dua2 finishing ini adalah kalis air...
yang berkilat tu adalah gloss lamination, yang satu lg, adalah matte lamination
Yang ni pula, adalah spot UV. untuk buat spot UV, perlu ada matte lamination. Bahagian yang ada spot UV, apabila disentuh, licin..sangat exclusive apabila menggunakan finishing ini..

spot UV
Ini pula hot stamping, yang berkilat warna gold. Tapi linTeddy Design ada menawarkan hot stamping warna lain juga, iaitu merah, biru, hijau, silver, hitam dan gold.
TG yng warna gold tu adalah hot stamping, yang bunga berkilat tu adalah spot UV

Semoga entry ini akan menjadi panduan utk anda yang inginkan kelainan...^^

do not hesitate to drop me a message : nurazlinnorbahari@gmail.com  FB : LINTEDDY

Have a great day!!


Wednesday, 24 April 2013

PROMOTION SAMPUL DUIT RAYA hingga 18.7.2013


Walaupun raya lambat lagi, tetapi persediaan perlu dibuat lebih awal..hidup ini perlu ada rancangan supaya kehidupan kita berjalan dengan lancar..jadi, apa tunggu lagi..jom order dengan linTeddy Design now.. 

Do not hesitate to contact me : nurazlinnorbahari@gmail.com atau PM lin di FB: LINTEDDY

Ni design utk sorang customer, tu yang warna semua same je. If ada sesape berminat, tapi nak tukar warna, boleh, takda masalah, n no charge for it, so dun worry ek..^^
khat khufi design

traditional design

electro design

classic design

retro design
inginkan kelainan, boleh guna bila2 masa je.. icecream design..^^

inginkan kelainan, boleh guna bila2 masa je.. polkadot design..^^

inginkan kelainan, boleh guna bila2 masa je.. stripe design..^^

inginkan kelainan, boleh guna bila2 masa je.. sweet design..^^
inginkan kelainan, boleh guna bila2 masa je.. love cycle design..^^
inginkan kelainan, boleh guna bila2 masa je.. single button design..^^


Wednesday, 10 April 2013

Business Card lin cute...

yeay..business card lin dah sampai...nak business card cute mcm lin punya, pm lin cepat..harga murah..kualiti tiptop...^^


email lin: nurazlinnorbahari@gmail.com

Monday, 8 April 2013

PRE-INK STAMP

SENANG, MUDAH, DAN PANTAS..kalau nak beli refill dia pun, lin ada jual..RM10 jer, kalau beli 2, lin bg RM 18...^^


email me now: nurazlinnorbahari@gmail.com


Friday, 22 March 2013

Intro Price


puple bloom
pink bloom
blue baby
grey abstract
pinky green
colorful bloom
miao miao
simple1
simple2
simple3

purple stripe

simple islamic

so traditional


p/s: more design??COMING SOON..tapi kalau nak request design, boleh je...xda apa2 cas..^^

Friday, 15 March 2013

Logo Design

Baru settle wat logo design untuk akak yg baru nak berkecimpung dalam menghasilkan kraf tgn..^^


Logo untuk D Azwady Enterprise, wat untuk bos masa praktikal dulu...^^


Logo untuk Adhini Delights..kalau ada sesiapa nak tempah kek coklat or biskut, bolehla ke 




Typo Design for Wedding Card

H+N

K+S

H+I
N+D

A+H
Z+E




more???COMING SOON

Tuesday, 12 March 2013

Label/Tag/Sticker

Want to change the color, text? Of course you can..just request it to me..^^