Wednesday, 23 October 2013

PROMOTION: Money Packet for CNY



Do not hesitate to contact me : nurazlinnorbahari@gmail.com atau PM lin di FB: LINTEDDY DESIGN
material using gloss artpaper 130 gsm

Monday, 5 August 2013

Selamat Hari Raya

Di kesempatan ini, Linteddy Design ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua yang merayakannya..Bagi yang ingin pulang ke kampung tu, berhati2 la di jalan raya..Pandu cermat jiwa selamat..Linteddy Design ingin menyusun sepuluh jari jika sepanjang perkhidmatan yang Linteddy Design berikan membuatkan anda tidak selesa atau berpuas hati..InsyaAllah, Linteddy Design akan sentiasa berusaha memberi mutu perkhidmatan yang terbaik..Sekian..

ACI TAK LETAK COVER FB KAT SINI..^^

Wednesday, 19 June 2013

TERHAD: SAMPUL DUIT RAYA RM2/PACKET

Salam..kali ni lin nak buka order untuk sampul duit raya..boleh beli mengikut packet..tetapi design yg di bawah ni je yang available, dan design x boleh customize dan x boleh tambah apa2.



STOCK
Hingga ke tarikh 29.7.2013, stock masih ada lagi..jika berminat boleh pm sy cepat2..Last penghantaran adalah 1.8.2013..

Sebarang pertanyaan boleh email ke : nurazlinnorbahari@gmail.com atau ke FB:LINTEDDY

Tuesday, 14 May 2013

Ada macam-macam kad selain kad kahwin

Asyik kad kahwin je kan, ok, kali ni, dah boleh tempah selain daripada kad kahwin, dan minimum order 10 keping je..apa-apa nak tanya, jangan malu-malu tanya lin k.

nurazlinnorbahari@gmail.com

Saturday, 27 April 2013

Beza matte lamination n gloss lamination, dan apa itu spot UV n hot stamping?

Salam/Hi,

Untuk perbezaan, biarlah gambar yang berbicara, utk persamaan, dua2 finishing ini adalah kalis air.



yang berkilat(kiri) tu adalah gloss lamination, yang kanan, adalah matte lamination 



Yang ni pula, adalah spot UV. untuk buat spot UV, perlu ada matte lamination. Bahagian yang ada spot UV, apabila disentuh, licin. sangat exclusive apabila menggunakan finishing ini.



Ini pula hot stamping, yang berkilat warna gold. TG yang warna gold tu adalah hot stamping, yang bunga berkilat tu adalah spot UV. 


LinTeddy Design ada menawarkan hot stamping warna lain juga, iaitu merah, biru, hijau, silver, hitam dan gold. 


Berminat nak order Business Card Hot Stamping dengan Linteddy Design,
atau email linteddydesign@gmail.com. Nak lagi senang, PM je Lin ya
Rujuk harga di bawah. Harga termasuk postage



Semoga entry ini akan menjadi panduan utk anda yang inginkan kelainan.


Have a great day!!



Thursday, 25 April 2013

PROMOTION SAMPUL DUIT RAYA hingga 18.7.2013


Walaupun raya lambat lagi, tetapi persediaan perlu dibuat lebih awal..hidup ini perlu ada rancangan supaya kehidupan kita berjalan dengan lancar..jadi, apa tunggu lagi..jom order dengan linTeddy Design now.. 

Do not hesitate to contact me : nurazlinnorbahari@gmail.com atau PM lin di FB: LINTEDDY

Ni design utk sorang customer, tu yang warna semua same je. If ada sesape berminat, tapi nak tukar warna, boleh, takda masalah, n no charge for it, so dun worry ek..^^
khat khufi design

traditional design

electro design

classic design

retro design
inginkan kelainan, boleh guna bila2 masa je.. icecream design..^^

inginkan kelainan, boleh guna bila2 masa je.. polkadot design..^^

inginkan kelainan, boleh guna bila2 masa je.. stripe design..^^

inginkan kelainan, boleh guna bila2 masa je.. sweet design..^^
inginkan kelainan, boleh guna bila2 masa je.. love cycle design..^^
inginkan kelainan, boleh guna bila2 masa je.. single button design..^^


Thursday, 11 April 2013

Business Card lin cute...

yeay..business card lin dah sampai...nak business card cute mcm lin punya, pm lin cepat..harga murah..kualiti tiptop...^^


email lin: nurazlinnorbahari@gmail.com

Tuesday, 9 April 2013

Saturday, 16 March 2013

Logo Design

Baru settle wat logo design untuk akak yg baru nak berkecimpung dalam menghasilkan kraf tgn..^^


Logo untuk D Azwady Enterprise, wat untuk bos masa praktikal dulu...^^


Logo untuk Adhini Delights..kalau ada sesiapa nak tempah kek coklat or biskut, bolehla ke 




Typo Design for Wedding Card

H+N

K+S

H+I
N+D

A+H
Z+E




more???COMING SOON

Wednesday, 13 March 2013