Thursday, 3 November 2016

CARA BERURUSAN DENGAN LINTEDDY DESIGN


Business Card

Salam semua,

Ni adalah order-order business card yang lin baru sempat nak update. Design-design ni lin terlepas pandang nak share dengan korang. Ada yang berminat nak order business card dengan lin? Murah-murah je, kualiti tip top tau..

SPESIFIKASI

Paper material: Gloss Art Card 250 gsm
Size: 54mm x 89mm
Color: Full Color
Printing: Both Side
Finishing: Matte/Gloss Laminate

300 keping: RM60
500 keping: RM80
1000 keping: RM100

Paper material: Gloss Art Card 310 gsm
Size: 54mm x 89mm
Color: Full Color
Printing: Both Side
Finishing: Matte Laminate

300 keping: RM80
500 keping: RM100
1000 keping: RM120

Tiada cas tambahan lain   













Wednesday, 2 November 2016

Flyers A5

Hai semua. ni order flyers bersize A5 one side. Berminat? Boleh contact Lin:

WHATSAPP SAHAJA: +60172665488
Email: linteddydesign@gmail.com
Facebook Page: Linteddy Design
Instagram: linteddy_design


Member Card / Loyalty Card

Salam semua. ni order member card / loyalty card. Sizenya sama dengan business card iaitu 54mm X 89mm. Berminat? Boleh contact Lin:

WHATSAPP SAHAJA: +60172665488
Email: linteddydesign@gmail.com
Facebook Page: Linteddy Design
Instagram: linteddy_design


Angpow Chinese New Year 2017

Hai semua. ni order Angpow Chinese New Year 2017 daripada Petronas Durian Tunggal. Berminat? Boleh contact Lin:

WHATSAPP SAHAJA: +60172665488
Email: linteddydesign@gmail.com
Facebook Page: Linteddy Design
Instagram: linteddy_design




Kalendar Islamik 2017 order

Salam semua.. Ni order kalendar Islamik 2017..

Jika berminat, boleh contact lin:

WHATSAPP SAHAJA: +60172665488
Email: linteddydesigngmail.com
Facebook Page: Linteddy Design
Instagram: linteddy_design




Wednesday, 13 April 2016

Sampul Duit Raya Custom Made 2016

Latest Order daripada Linteddy Design. Design ni diorang yang request, so memg ikut taste diorangla..insy confirm puas hati. Berminat nak jadi macam diorang, cepat contact Linteddy Design. Ada 3 cara boleh contact Lin:

  1. Boleh inbox FB Page :Linteddy Design
  2. Whatsapp Shj: +60172665488
  3. Email: nurazlinnorbahari@gmail.com











Saturday, 9 April 2016

Sampul Duit Raya 2016

Salam,
Antara design yang dah order dengan Linteddy Design..Ada antara diorang yang dah pun terima order mereka. Selesai masalah diorang, takyah pening pale dah, tunggu nak distribute pd customer diorang je..Jom jadi macam mereka