Thursday, 18 April 2019

Sampul Duit Raya Polygonal/Geometric

Salam/Hi,

Terima kasih kerana menempah sampul duit raya dengan Linteddy Design. 

Untuk design sampul duit raya ni, customer Lin ni tunjuk gambar contoh design sampul duit raya & request color code seperti color code business cardnya. Maka terhasillah design ni.



Berminat nak order? Boleh rujuk harga di bawah.

Boleh whatsapp Lin http://www.wasap.my/+60172665488 
atau email linteddydesign@gmail.com



Customer Order: Sampul Duit Raya 2 set

Salam/Hi,

Terima kasih kerana sentiasa setia menempah sampul duit raya dengan Linteddy Design. Beliau memilih ready-designed template dalam simpanan Linteddy Design & membuat beberapa perubahan mengikut requirement yg beliau berikan.




Berminat nak order? Rujuk harga di bawah 
Boleh whatsapp Lin http://www.wasap.my/+60172665488 
atau email linteddydesign@gmail.com


Monday, 8 April 2019

Sampul Duit Raya Mood Islamik

Salam/Hi,

Terima kasih kerana setia menggunakan servis Linteddy Design utk design & print sampul duit raya pada tahun ni. Kalau x silap, ni dah tahun ketiga beliau menggunakan servis Lin.

Customer bagi gambar & request nak letak logo2 tu semua. Lin cuba guna design yang mempunyai mood islamik & gunakan warna2 yang bersesuaian dengan logo & nampak ada kesatuan di situ..haaa gitteww!!!


Berminat? Boleh whatsapp Lin http://www.wasap.my/+60172665488

Harga boleh rujuk di bawah

 

Saturday, 6 April 2019

Customer Oder: Sampul Duit Raya

Salam/Hi,

Terima kasih kerana menggunakan servis Linteddy Design utk design & print sampul duit raya pada tahun ni. 

Beliau request utk gabungkan 2 design(sample 2018 & sample 2019) menjadi 1 design & tukar kepada warna hijau.
Eh, boleh ke macam tu?
Boleh, selagi ia dalam kemampuan Lin, insyaAllah, Lin akan cuba realisasikan permintaan korang.


Di bawah ni adalah 2 design tersebut

Sample Sampul Duit Raya 2018
Sample Sampul Duit Raya 2019

Berminat? Boleh whatsapp Lin http://www.wasap.my/+60172665488


Thursday, 4 April 2019

Sample Design Sampul Duit Raya Comey Nomey

Salam/Hi,

Comey nomey kan design sampul duit raya ni. Ada ke yang minat dengan design yg jenis macam ni? Kalau la letak logo & info business korang, mesti lagi cun melecun tau. 

Berminat? Boleh whatsapp Lin http://www.wasap.my/+60172665488

Harga boleh rujuk gambar bawah sekali






Wednesday, 3 April 2019

Sampul Duit Raya Shaklee

Salam/Hi,

Terima kasih kerana menggunakan servis Linteddy Design utk design & print Sampul Duit Raya utk tahun ini. Design requested by customer, Lin cuba realisasikannya.


Berminat nak order sampul duit raya?
Boleh rujuk gambar di bawah utk harga. Sebarang pertanyaan, boleh whasapp Lin http://www.wasap.my/+60172665488


Customer Order: Label Sticker (Petak)

Salam/Hi,

Order daripada customer Sambal Phesta, labelling baru untuk product Sambal Hitam & Sambal Kering. Label Sticker Petak bersaiz 112mm x 43mm, material paper mirrorkote.
Design diberikan oleh beliau, Lin cuma redesign semula mengikut size & supaya lebih kemas.

Berminat untuk dapatkan sambal hitam & sambal kering beliau, boleh rujuk info instagram & whatsapp pada sample gambar.

Berminat untuk order sticker untuk label product, boleh whatsapp Lin 


Gambar yang diberikan oleh customer, sebagai tanda well received

Wednesday, 20 March 2019

Customer Order: Sampul Duit Raya & Business Card

Salam/Hi,

Terima kasih kerana setia menggunakan servis Linteddy Design untuk design & print business card & sampul duit raya pada tahun ni. Design requested by customer.

Comelkan design sampul duit raya dia, nak ke?
Kalau nak, kenala beli barangan daripada Little O store atau Audrey Scarf. Boleh rujuk gambar utk info FB & Insta beliau

Berminat nak tempah sampul duit raya untuk business korang sendiri, boleh contact Lin
http://www.wasap.my/+60172665488
Harga boleh rujuk di bawah





Saturday, 16 March 2019

Customer Order: Calendar Card

Salam/Hi,

Terima kasih kerana menggunakan servis Linteddy untuk design & print calendar card.

Size: 54mm x 89mm (size business card)
Material: Gloss artcard 250 gsm
Finishing: Matte laminate (tak tahu matte laminate tu apa, boleh rujuk SINI

Harga
100 pcs: RM40
200 pcs: RM60
300 pcs: RM80
500 pcs: RM110
1000 pcs: RM150
*Harga termasuk design (Free edit 2x, edit ke3 & seterusnya, tambahan RM10 utk setiap edit)
*Harga termasuk postage ke semenanjung malaysia


Berminat? Untuk sebarang pertanyaan meh roger Lin
atau email linteddydesign@gmail.com

Friday, 8 March 2019

Design Sampul Duit Raya 2019

Salam,

Ni Lin nak kongsikan sample design sampul duit raya 2019.
Kalau korang takda idea, bolehla pilih sample2 ni.

Boleh edit, tambah info/gambar/logo, xde masalah..Free edit sebanyak 2kali.

Sebarang pertanyaan, boleh whatsapp Lin ya http://www.wasap.my/+60172665488

Dah jumpa yang berkenan nanti, boleh check harga kat bawah sekali ya.
Selamat Menjamu mata.




























Berminat? Boleh roger2 Lin di http://www.wasap.my/+60172665488 atau
email linteddydesign@gmail.com