Thursday, 18 April 2019

Sampul Duit Raya Polygonal/Geometric

Salam/Hi,

Terima kasih kerana menempah sampul duit raya dengan Linteddy Design. 

Untuk design sampul duit raya ni, customer Lin ni tunjuk gambar contoh design sampul duit raya & request color code seperti color code business cardnya. Maka terhasillah design ni.




Boleh whatsapp Lin http://www.wasap.my/+60172665488 
atau email linteddydesign@gmail.com

Customer Order: Sampul Duit Raya 2 set

Salam/Hi,

Terima kasih kerana sentiasa setia menempah sampul duit raya dengan Linteddy Design. Beliau memilih ready-designed template dalam simpanan Linteddy Design & membuat beberapa perubahan mengikut requirement yg beliau berikan.




Boleh whatsapp Lin http://www.wasap.my/+60172665488 
atau email linteddydesign@gmail.com


Monday, 8 April 2019

Sampul Duit Raya Mood Islamik

Salam/Hi,

Terima kasih kerana setia menggunakan servis Linteddy Design utk design & print sampul duit raya pada tahun ni. Kalau x silap, ni dah tahun ketiga beliau menggunakan servis Lin.

Customer bagi gambar & request nak letak logo2 tu semua. Lin cuba guna design yang mempunyai mood islamik & gunakan warna2 yang bersesuaian dengan logo & nampak ada kesatuan di situ..haaa gitteww!!!


Berminat? Boleh whatsapp Lin http://www.wasap.my/+60172665488

Saturday, 6 April 2019

Customer Oder: Sampul Duit Raya

Salam/Hi,

Terima kasih kerana menggunakan servis Linteddy Design utk design & print sampul duit raya pada tahun ni. 

Beliau request utk gabungkan 2 design(sample 2018 & sample 2019) menjadi 1 design & tukar kepada warna hijau.
Eh, boleh ke macam tu?
Boleh, selagi ia dalam kemampuan Lin, insyaAllah, Lin akan cuba realisasikan permintaan korang.


Di bawah ni adalah 2 design tersebut

Sample Sampul Duit Raya 2018
Sample Sampul Duit Raya 2019

Berminat? Boleh whatsapp Lin http://www.wasap.my/+60172665488


Thursday, 4 April 2019

Sample Design Sampul Duit Raya Comey Nomey

Salam/Hi,

Comey nomey kan design sampul duit raya ni. Ada ke yang minat dengan design yg jenis macam ni? Kalau la letak logo & info business korang, mesti lagi cun melecun tau. 

Berminat? Boleh whatsapp Lin http://www.wasap.my/+60172665488

Harga boleh rujuk gambar bawah sekali






Wednesday, 3 April 2019

Sampul Duit Raya Shaklee

Salam/Hi,

Terima kasih kerana menggunakan servis Linteddy Design utk design & print Sampul Duit Raya utk tahun ini. Design requested by customer, Lin cuba realisasikannya.


Berminat nak order sampul duit raya?
Sebarang pertanyaan, boleh whasapp Lin http://www.wasap.my/+60172665488

Customer Order: Label Sticker (Petak)

Salam/Hi,

Order daripada customer Sambal Phesta, labelling baru untuk product Sambal Hitam & Sambal Kering. Label Sticker Petak bersaiz 112mm x 43mm, material paper mirrorkote.
Design diberikan oleh beliau, Lin cuma redesign semula mengikut size & supaya lebih kemas.

Berminat untuk dapatkan sambal hitam & sambal kering beliau, boleh rujuk info instagram & whatsapp pada sample gambar.

Berminat untuk order sticker untuk label product, boleh whatsapp Lin 


Gambar yang diberikan oleh customer, sebagai tanda well received

Wednesday, 20 March 2019

Customer Order: Sampul Duit Raya & Business Card

Salam/Hi,

Terima kasih kerana setia menggunakan servis Linteddy Design untuk design & print business card & sampul duit raya pada tahun ni. Design requested by customer.

Comelkan design sampul duit raya dia, nak ke?
Kalau nak, kenala beli barangan daripada Little O store atau Audrey Scarf. Boleh rujuk gambar utk info FB & Insta beliau

Berminat nak tempah sampul duit raya untuk business korang sendiri, boleh contact Lin
http://www.wasap.my/+60172665488




Saturday, 16 March 2019

Customer Order: Calendar Card

Salam/Hi,

Terima kasih kerana menggunakan servis Linteddy untuk design & print calendar card.

Size: 54mm x 89mm (size business card)
Material: Gloss artcard 250 gsm
Finishing: Matte laminate (tak tahu matte laminate tu apa, boleh rujuk SINI

Harga
100 pcs: RM40
200 pcs: RM60
300 pcs: RM80
500 pcs: RM110
1000 pcs: RM150
*Harga termasuk design (Free edit 2x, edit ke3 & seterusnya, tambahan RM10 utk setiap edit)
*Harga termasuk postage ke semenanjung malaysia


Berminat? Untuk sebarang pertanyaan meh roger Lin
atau email linteddydesign@gmail.com

Friday, 8 March 2019

Design Sampul Duit Raya 2019

Salam,

Ni Lin nak kongsikan sample design sampul duit raya 2019.
Kalau korang takda idea, bolehla pilih sample2 ni.

Boleh edit, tambah info/gambar/logo, xde masalah..Free edit sebanyak 2kali.

Sebarang pertanyaan, boleh whatsapp Lin ya http://www.wasap.my/+60172665488

Selamat Menjamu mata.




























Berminat? Boleh roger2 Lin di http://www.wasap.my/+60172665488 atau
email linteddydesign@gmail.com


Thursday, 7 March 2019

Customer Order: Sampul Duit Raya Petronas

Salam/Hi,

Ni adalah order daripada Petronas Durian Tunggal. Design requested by customer.




Berminat nak order sampul duit raya dengan Lin, boleh whatsapp http://www.wasap.my/+60172665488
atau
email linteddydesign@gmail.com.

Monday, 4 March 2019

Tempahan untuk Sampul Duit Raya Custom Design 2019



Salam semua😘,

Sesuatu yang ditunggu2 dah tiba, sekarang Tempahan untuk Sampul Duit Raya 2019 dah dibuka. Jom order cepat-cepat, nanti tak payah pening-pening kepala risau takut sampul tak sempat sampai tepat pada masanya. Time tu jangan nak salahkan Lin ya. Okay, ni harga untuk Sampul Duit Raya 2019.




👉DEPOSIT sebanyak RM50 untuk booking slot (Jika order cancel, deposit tidak akan dipulangkan)
👉Anggaran proses Sampul Duit Raya adalah 6 hingga 7 hari tak termasuk cuti setelah SETTLE design & full payment
👉Free Design(edit sebanyak 2 kali SHJ - jika lebih, penambahan sebanyak RM10 untuk setiap kali edit)
👉Free Postage untuk semenanjung Malaysia SHJ (untuk Sarawak, Sabah, Brunei & Singapore boleh contact Lin🙋‍♀️)

Berminat, tapi tak ada idea nak sampul yang macamana, boleh pilih ready-designed template yang tersedia di bawah atau tengok sini👉http://bit.ly/2DG3wfS

Jangan risau, boleh je nak letak logo & info business korang. Ada apa2, just tanya je Lin ya.






















Jom roger Lin untuk order, http://www.wasap.my/+60172665488 
atau
email linteddydesign@gmail.com