Thursday, 18 April 2019

Sampul Duit Raya Polygonal/Geometric

Salam/Hi,

Terima kasih kerana menempah sampul duit raya dengan Linteddy Design. 

Untuk design sampul duit raya ni, customer Lin ni tunjuk gambar contoh design sampul duit raya & request color code seperti color code business cardnya. Maka terhasillah design ni.




Boleh whatsapp Lin http://www.wasap.my/+60172665488 
atau email linteddydesign@gmail.com

Customer Order: Sampul Duit Raya 2 set

Salam/Hi,

Terima kasih kerana sentiasa setia menempah sampul duit raya dengan Linteddy Design. Beliau memilih ready-designed template dalam simpanan Linteddy Design & membuat beberapa perubahan mengikut requirement yg beliau berikan.




Boleh whatsapp Lin http://www.wasap.my/+60172665488 
atau email linteddydesign@gmail.com


Monday, 8 April 2019

Sampul Duit Raya Mood Islamik

Salam/Hi,

Terima kasih kerana setia menggunakan servis Linteddy Design utk design & print sampul duit raya pada tahun ni. Kalau x silap, ni dah tahun ketiga beliau menggunakan servis Lin.

Customer bagi gambar & request nak letak logo2 tu semua. Lin cuba guna design yang mempunyai mood islamik & gunakan warna2 yang bersesuaian dengan logo & nampak ada kesatuan di situ..haaa gitteww!!!


Berminat? Boleh whatsapp Lin http://www.wasap.my/+60172665488

Saturday, 6 April 2019

Customer Oder: Sampul Duit Raya

Salam/Hi,

Terima kasih kerana menggunakan servis Linteddy Design utk design & print sampul duit raya pada tahun ni. 

Beliau request utk gabungkan 2 design(sample 2018 & sample 2019) menjadi 1 design & tukar kepada warna hijau.
Eh, boleh ke macam tu?
Boleh, selagi ia dalam kemampuan Lin, insyaAllah, Lin akan cuba realisasikan permintaan korang.


Di bawah ni adalah 2 design tersebut

Sample Sampul Duit Raya 2018
Sample Sampul Duit Raya 2019

Berminat? Boleh whatsapp Lin http://www.wasap.my/+60172665488


Thursday, 4 April 2019

Sample Design Sampul Duit Raya Comey Nomey

Salam/Hi,

Comey nomey kan design sampul duit raya ni. Ada ke yang minat dengan design yg jenis macam ni? Kalau la letak logo & info business korang, mesti lagi cun melecun tau. 

Berminat? Boleh whatsapp Lin http://www.wasap.my/+60172665488

Harga boleh rujuk gambar bawah sekali






Wednesday, 3 April 2019

Sampul Duit Raya Shaklee

Salam/Hi,

Terima kasih kerana menggunakan servis Linteddy Design utk design & print Sampul Duit Raya utk tahun ini. Design requested by customer, Lin cuba realisasikannya.


Berminat nak order sampul duit raya?
Sebarang pertanyaan, boleh whasapp Lin http://www.wasap.my/+60172665488

Customer Order: Label Sticker (Petak)

Salam/Hi,

Order daripada customer Sambal Phesta, labelling baru untuk product Sambal Hitam & Sambal Kering. Label Sticker Petak bersaiz 112mm x 43mm, material paper mirrorkote.
Design diberikan oleh beliau, Lin cuma redesign semula mengikut size & supaya lebih kemas.

Berminat untuk dapatkan sambal hitam & sambal kering beliau, boleh rujuk info instagram & whatsapp pada sample gambar.

Berminat untuk order sticker untuk label product, boleh whatsapp Lin 


Gambar yang diberikan oleh customer, sebagai tanda well received