Wednesday, 29 November 2017

Pakej Kad Kahwin 500 Keping untuk 1 Majlis Bersama

Salam semua,

Alhamdulillah..Dah selamat berada dengan tuannya..Sekali lagi terima kasih Baim & Bella sudi menggunakan servis Linteddy Design untuk design & printing Pakej Kad Kahwin. Semoga kekal bahagia hingga ke Jannah..Amin..

Pakej Kad Kahwin 500 Keping untuk 1 Majlis Bersama
250 keping Kad Kahwin Sekeping 99mm x 210mm pihak lelaki
250 keping Kad Kahwin Sekeping 99mm x 210mm pihak perempuan
500 keping envelope
2 keping bunting 2x5
1 keping banner 8x3
Percuma 5 keping Penunjuk Arah
Percuma 500 keping Kad Kalendar/Kad Terima Kasih
Percuma custom design (tiada template design, boleh request design apapun selagi tidak melanggar copyright)

HARGA: RM550














Mai bisik2, kalau tak faham apa2, tanya je ya, InsyaAllah akan dilayan dengan penuh kasih sayang
Malu nak mesej kt wasap, boleh email: linteddydesign@gmail.com

Kad Kahwin size A6 (105mm x 145mm)

Salam semua,

Alhamdulillah, kad kahwin ni dah sampai ke tangan tuannya..Terima kasih kerana menggunakan khidmat Linteddy Design untuk design & print kad kahwin. Lin designkan 2 kad yang tema black+gold & tema high tea sahaja.

Ada yang berminat nak tempah kad kahwin dengan lin, meh contact lin. Nak tempah kad sahaja boleh, nak set combo pun boleh. Meh cepat!!!






Ni harga kalau untuk set kad kahwin kombo..kalau nak request kuantiti & size lain pun boleh..




atau email linteddydesign@gmail.com

Monday, 27 November 2017

Kalendar Islamik & Kuda 2018 (Customer Order)

Salam,
Ni design2 yang customer dah order..Design customer request & Lin realisasikannya.



Harga boleh check kat bawah



Berminat?Boleh bisik2 dengan Lin


WhatsApp SHJ: +60172665488 (Lin)
Email: linteddydesign@gmail.com
FB Page: Linteddy Design
Instagram: @linteddy_design

Tuesday, 14 November 2017

Design Kalendar Kuda & Kalendar Islamik

Salam/Hi,

Nak order kalendar, tapi tak tahu nak design macamana. Ala..tak susah pun..Bagitau je kat Lin, apa yang korang suka, contoh nak design bunga2 ke..ada kartun kiut miut ke..nak warna soft ke..nak elemen semulajadi yg ada daun2 ke..tak kisah, bgtau je, InsyaAllah, Lin akan cuba untuk realisasikannya..Jangan risau, tiada cas untuk design.

Takdak idea jugak, nah ada beberapa contoh design kat bawah ni







Harga boleh check kat bawah ni ya


Berminat?Boleh bisik2 dengan Lin

WhatsApp SHJ: +60172665488 (Lin)
Email: linteddydesign@gmail.com
FB Page: Linteddy Design
Instagram: @linteddy_design

Kalendar Kuda 2018 (Customer Order)

Salam,
Ni design2 yang customer dah order..Design customer request & Lin realisasikannya.





Nak tau harga berapa? Check bawah ni


Berminat?Boleh bisik2 dengan Lin
WhatsApp SHJ: +60172665488 (Lin)
Email: linteddydesign@gmail.com
FB Page: Linteddy Design
Instagram: @linteddy_design