Tuesday, 2 October 2018

Customer Order : Kalendar Kuda Extra Large

Salam/Hi,

Terima kasih kerana setia menempah kalendar kuda dengan Linteddy Design. Sayang sungguh pada customer dia, mesti customer pun sayang kat dia jugak. Confirm ulang 2 3 kali pi buh minyak sebab nak kalendar comel ni.

Rahsia untuk tambat hati customer dah terbongkar, untung tau sapa yang cuba cara ni untuk bagi FREEGIFT sempena promosi akhir tahun. Yela, mana ada orang bagi kalendar masa tengah tahun kanšŸ¤­


Berminat? Untuk sebarang pertanyaan meh roger Lin
atau email linteddydesign@gmail.com
Nak lagi senang, PM je dekat Facebook Page: Linteddy Design


Boleh check harga pada gambar last





Customer Order : Sticker Roadtax 170mm x 130mm

Salam/Hi,

Ni adalah sticker roadtax, order daripada Petronas Durian Tunggal.
Comel & Unik kan. Size pun besar, takdela semput2 design kat tepi roadtax tu. 

Berminat? Untuk sebarang pertanyaan meh roger Lin
atau email linteddydesign@gmail.com
Nak lagi senang, PM je dekat Facebook Page: Linteddy Design

Boleh check harga pada gambar last





Customer Order : Frosted Plastic Business Card


Salam/Hi,


Ni adalah material Frosted Plastic. Kalau nak tau, ni 100% kalis air & tidak terkoyak melainkan kalau korang guna gunting atau pisau la kan.

Sangat UNIK & RARE. Memang dapat meningkatkan self-confidence korang time hulur bisnes kad ni pada customer

 




Harga untuk Semenanjung Malaysia

100pcs: RM60
200pcs: RM80
300pcs: RM100
500pcs: RM130
1000pcs: RM170

Round Corner ++RM10

Berminat? Untuk sebarang pertanyaan meh roger Lin
atau email linteddydesign@gmail.com
Nak lagi senang, PM je dekat Facebook Page: Linteddy Design