Tuesday, 2 October 2018

Customer Order : Kalendar Kuda Extra Large

Salam/Hi,

Terima kasih kerana setia menempah kalendar kuda dengan Linteddy Design. Sayang sungguh pada customer dia, mesti customer pun sayang kat dia jugak. Confirm ulang 2 3 kali pi buh minyak sebab nak kalendar comel ni.

Rahsia untuk tambat hati customer dah terbongkar, untung tau sapa yang cuba cara ni untuk bagi FREEGIFT sempena promosi akhir tahun. Yela, mana ada orang bagi kalendar masa tengah tahun kanšŸ¤­


Berminat? Untuk sebarang pertanyaan meh roger Lin
atau email linteddydesign@gmail.com
Nak lagi senang, PM je dekat Facebook Page: Linteddy Design


Boleh check harga pada gambar last





Customer Order : Sticker Roadtax 170mm x 130mm

Salam/Hi,

Ni adalah sticker roadtax, order daripada Petronas Durian Tunggal.
Comel & Unik kan. Size pun besar, takdela semput2 design kat tepi roadtax tu. 

Berminat? Untuk sebarang pertanyaan meh roger Lin
atau email linteddydesign@gmail.com
Nak lagi senang, PM je dekat Facebook Page: Linteddy Design

Boleh check harga pada gambar last





Customer Order : Frosted Plastic Business Card


Salam/Hi,


Ni adalah material Frosted Plastic. Kalau nak tau, ni 100% kalis air & tidak terkoyak melainkan kalau korang guna gunting atau pisau la kan.

Sangat UNIK & RARE. Memang dapat meningkatkan self-confidence korang time hulur bisnes kad ni pada customer

 




Harga untuk Semenanjung Malaysia

100pcs: RM60
200pcs: RM80
300pcs: RM100
500pcs: RM130
1000pcs: RM170

Round Corner ++RM10

Berminat? Untuk sebarang pertanyaan meh roger Lin
atau email linteddydesign@gmail.com
Nak lagi senang, PM je dekat Facebook Page: Linteddy Design



Sunday, 23 September 2018

Sticker Roadtax 170mm x 130mm

Salam/Hi,


Harga Sticker Roadtax Custom Design 170mm x 130mm
Minimum order 10 pcs

Ni contoh Lin punya sticker roadtax




Berminat? Untuk sebarang pertanyaan meh roger Lin
atau email linteddydesign@gmail.com

Wednesday, 12 September 2018

Kalendar Meja / Desk Calendar 2019

Salam/Hi,

Open Order kalendar meja/calendar desk untuk tahun 2019.

Terdapat dalam dua bentuk iaitu menegak & melintang.
Mengandungi 16 pages dan setiap page adalah custom design.
Boleh request design apa pun, tiada cas utk design. 2 kali free edit, edit ke-3 & seterusnya tambahan RM10 per edit.

Tiada cas postage untuk Semenanjung Malaysia


Berminat?
Boleh contact Lin
Whatsapp or Telegram: 017-2665488
atau
Email: linteddydesign@gmail.com

Customer Order : Bunting 2x5, Banner 6x4 & Business Card

Salam/Hi,


Terima kasih kerana menggunakan servis Linteddy untuk design & print business card, bunting 2x5 & banner 6x4

Sape2 yang masih mencari tailor, boleh contact dengan Daun Tailor. 
Servis beliau:
1. Menerima tempahan jahitan
2. Pengubahsuaian pakaian
3. Pola pakaian
4. Buku nota pola
5. Kelas jahitan













Untuk sebarang pertanyaan mengenai servis design & print, meh roger Lin
atau email linteddydesign@gmail.com

Customer Order : Business Card, Bunting 2x6 & Voucher

Salam/Hi,

Terima kasih kerana menggunakan servis Linteddy untuk design & print business card & voucher..design bunting 2x6, customer yg prepare, Linteddy printkan sahaja.

Ada macam2 barangan ibu & baby, kalau x percaya gi website






Untuk sebarang pertanyaan mengenai design & print, meh roger Lin
atau email linteddydesign@gmail.com

Friday, 10 August 2018

Customer Order : Bunting 2x5

Salam semua,

Terima kasih sudi menggunakan servis Linteddy Design untuk design & print bunting 2x5 untuk Majlis Perkahwinan nanti. Design requested by customer.



Ada yang berminat untuk menggunakan servis Linteddy Design? Boleh
Whatsapp SHJ: +60172665488(Lin)
Email: linteddydesign@gmail.com
Facebook: Linteddy Design

Friday, 1 June 2018

Customer Order 2018 (Sampul Duit Raya)

Salam semua,

Alhamdulillah, tamat sudah tempahan sampul duit raya 2018 pd 30 mei yang lepas. 

Terima kasih pada regular customer yg bila nak menempah sampul duit raya mesti mencari Linteddy Design. 
Terima kasih pada customer baru yang beri kepercayaan pada Linteddy Design. 

Pada backout customer(Design dah confirm, tapi tidak membuat bayaran sehingga tempahan ditutup), saya maafkan anda, tetapi, harap maaf, nama anda sudah di blacklist, & Linteddy Design tidak akan berurusan dengan anda pada masa akan datang.

Di bawah ni adalah order untuk tahun 2018. Tetapi ada juga beberapa design yang saya x letak kerana sebab2 tertentu.































































JUMPA LAGI TAHUN DEPAN, INSYA'ALLAH