Tuesday, 2 October 2018

Customer Order : Kalendar Kuda Extra Large

Salam/Hi,

Terima kasih kerana setia menempah kalendar kuda dengan Linteddy Design. Sayang sungguh pada customer dia, mesti customer pun sayang kat dia jugak. Confirm ulang 2 3 kali pi buh minyak sebab nak kalendar comel ni.

Rahsia untuk tambat hati customer dah terbongkar, untung tau sapa yang cuba cara ni untuk bagi FREEGIFT sempena promosi akhir tahun. Yela, mana ada orang bagi kalendar masa tengah tahun kanšŸ¤­


Berminat? Untuk sebarang pertanyaan meh roger Lin
atau email linteddydesign@gmail.com
Nak lagi senang, PM je dekat Facebook Page: Linteddy Design


Boleh check harga pada gambar last





No comments:

Post a Comment