Tuesday, 14 November 2017

Design Kalendar Kuda & Kalendar Islamik

Salam/Hi,

Nak order kalendar, tapi tak tahu nak design macamana. Ala..tak susah pun..Bagitau je kat Lin, apa yang korang suka, contoh nak design bunga2 ke..ada kartun kiut miut ke..nak warna soft ke..nak elemen semulajadi yg ada daun2 ke..tak kisah, bgtau je, InsyaAllah, Lin akan cuba untuk realisasikannya..Jangan risau, tiada cas untuk design.

Takdak idea jugak, nah ada beberapa contoh design kat bawah ni







Harga boleh check kat bawah ni ya


Berminat?Boleh bisik2 dengan Lin

WhatsApp SHJ: +60172665488 (Lin)
Email: linteddydesign@gmail.com
FB Page: Linteddy Design
Instagram: @linteddy_design

No comments:

Post a Comment